قرارداد نظارت بر عملیات اجرایی

درخواست مشاوره قرارداد

درخواست تنظیم قرارداد

نمونه قرارداد نظارت بر عملیات اجرایی

این قرارداد در تاریخ ……………. بین شرکت ……………… به شماره ثبت ……………… به نمایندگی آقای مهندس ……………… به عنوان مدیرعامل که در این قرارداد کارفرما نامیده می‌شود از یک طرف و شرکت …………….. به شماره ثبت ………………… عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان …………….. به شماره عضویت ………………… دارای پروانه اشتغال به کار شماره ………………. به نمایندگی آقای مهندس ………………… به عنوان مدیرعامل که در این قرارداد دستگاه نظارت نامیده می‌شود از سوی دیگر طبق مقررات و شرایطی که در اسناد و مدارک این پیمان درج شده است منعقد می‌گردد.

ماده ۱ – موضوع قرارداد

موضوع قرارداد عبارت است از نظارت بر عملیات اجرایی پروژه ساختمان مطابق با ضوابط شهرداری واقع در …. طبقه با اسکلت بتنی به متراژ ……………….. مترمربع، به پلاک ثبتی ………………. به شماره …………… پرونده ……………… و نقشه‌های معماری و محاسباتی که جز لاینفک این قرارداد می‌باشند.

ماده ۲ – تعهدات دستگاه نظارت

۲ – ۱ – ارائه گزارش شروع به کار به شهرداری
۲- ۲ – نظارت بر اجرای ساختمان و ارائه گزارش‌های مرحله‌ای لازم به شهرداری
۲-۳ – تنظیم گزارش پایان عملیات اجرایی و ارائه آن به شهرداری قبل از اتمام دوره جواز.

ماده ۳ – تعهدات کارفرما

۳ – ۱ – کارفرما متعهد است پیمانکار یا پیمانکاران زیر مجموعه خود را مکلف به رعایت ایمنی طبق مبحث دوازده مقررات ملی ساختمان و آیین نامه حفاظتی کارگاه‌های ساختمانی مصوب وزارت کار و امور اجتماعی بنماید و همچنین در تمام مدت انجام عملیات ساختمانی کلیه عوامل شاغل به کار در کارگاه را در مقابل حوادث کار بیمه با پوشش کافی برای جبران خسارت و جرائم نماید.

۳ – ۲ – کارفرما متعهد است شروع هر مرحله از عملیات ساختمانی اعم از اسکلت یا بتن‌ریزی را …………. روز زودتر به اطلاع دستگاه نظارت برساند.

۳ – ۳ – کارفرما در هنگام گودبرداری باید شمع کوبی و حائل‌های لازم را مطابق دستورالعمل مهندس محاسب و نقشه‌های پیوسته جواز انجام و در صورت لزوم به جهت پایداری گود و دیوار همسایه از مهندس ناظر استعلام و نسبت به تکمیل آن اقدام و از ریزش ترانشه و دیوارهای همسایه جلوگیری نماید.

۳ – ۴ – کارفرما متعهد است هرگونه آزمایشی را که مهندس ناظر انجام آن را ضروری می‌داند به موقع توسط اشخاص حقیقی و حقوقی واجد صلاحیت انجام و نتایج آن را ظرف ……. ساعت در اختیار مهندس ناظر یا دستگاه نظارت قرار دهد.

۳ – ۵ – کارفرما متعهد به اجرای کار طبق نقشه‌های مصوبه شهرداری و محتوای پروانه ساختمانی می‌باشد و اجرای هر بخش از کار را به مجریانی که دارای صلاحیت فنی می‌باشند واگذار نماید.

۳ – ۶ – کارفرما، مجری و پیمانکار به صورت تضامنی مسئول ایمنی کارگاه می‌باشند.

۳ – ۷ – کارفرما متعهد است پس از دریافت برگه اتمام عملیات اجرایی از مهندس ناظر نسبت به دریافت پایان کار از شهرداری و آزادسازی سهمیه مهندس ناظر اقدام نماید.

ماده ۴ – مدت قرارداد و شرایط تمدید آن

طی دستورالعمل ظرفیت اشتغال به کار مهندسان عضو سازمان‌های نظام مهندسی ساختمان استان …….. موضوع ماده ۱۳ آیین نامه اجرایی قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان ابلاغ شده طی نامه شماره ۲۵/۱۰۰/۰۲ مورخه ۸۳/۰۱/۱۸ وزیر محترم مسکن و شهرسازی، دوره نظارت هر پروژه از ابتدای شروع نظارت تا پایان کار و ارسال گزارش پایان عملیات ساختمانی به شهرداری ………، یک دوره نظارت محسوب می‌شود.

تا زمانی که دوره نظارت پروژه‌ای به پایان نرسیده باشد آن پروژه جز ظرفیت و تعداد کارهای مهندس ناظر محسوب می‌گردد با عنایت به دوره نظارت فوق الذکر، مدت انجام خدمات موضوع این قرارداد از تاریخ ………. تا انتهای مدت زمان پروانه ساختمانی پلاک ثبتی فوق می‌باشد.

۴ – ۱ – در صورت توافق کارفرما و دستگاه نظارت این قرارداد در سررسید سالیانه تاریخ فوق با پرداخت حق الزحمه مهندس ناظر قابل تمدید می‌باشد.

ماده ۵ – حق الزحمه و نحوه پرداخت آن

حق الزحمه موضوع خدمات این قرارداد سالیانه از تاریخ ……………… به مبلغ ……………… ریال معادل ……………….. تومان به صورت خالص می‌باشد.

۵ – ۱ – مبلغ قرارداد به صورت خالص بوده لذا کسورات قانونی متعلقه به این قرارداد بر عهده کارفرما می‌باشد.

ماده ۶ – فسخ قرارداد

۶ – ۱ – خاتمه مدت قرارداد با انقضای زمان مندرج در ماده ۴ و عدم تجدید قرارداد طبق بند ۴ – ۱ می‌باشد.

۶ – ۲ – کارفرما مجاز است در صورتی که دستگاه نظارت شرایط مندرج در قرارداد را رعایت نکند بر اساس مجوز ترتیبات تعیین شده توسط سازمان نظام مهندسی استان …………… قرارداد را فسخ نماید.

۶ – ۳ – با توافق طرفین قرارداد این قرارداد فسخ می‌باشد.

ماده ۷ – داوری

در صورتیکه در اجرای مفاد پیمان یا تعبیر و تفسیر بعضی از مواد آن بین طرفین اختلافاتی بروز کند ابتدا از طریق داور مرضی‌الطرفین حل و فصل خواهد شد و در غیر این صورت رای مراجع قضایی مورد تایید طرفین خواهد بود.

ماده ۸ – نشانی طرفین

نشانی کارفرما:
……………………………………………
تلفن ……………………… فاکس ………………………..

نشانی دستگاه نظارت:

……………………………………………تلفن ………………………… فاکس

ماده ۹ – نسخ قرارداد

این قرارداد در ۹ ماده و ……. نسخه تهیه شده و به امضای طرفین رسیده که هر نسخه حکم واحد دارد.

شرکت کارفرما دستگاه نظارت
به نمایندگی :آقای به نمایندگی مهندس

امضا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *